Inneholder ingen varer for totalt kr 0.00

Waxing Palace & Park Beauty - Den første spesialsalongen for kroppsvoksing - brasiliansk

noen

Spørsmål

Tlf: 22 60 00 76

Tanja - Waxologist & Hudterapeut med 18 års erfaring.

  

Hvordan kan man minske smerten ved Brazilian-waxing?

Forberedelser man kan gjøre selv for å minke smerten er:
Smøre seg inn med en body lotion kvelden i forveien på området foran/bak. Stusse hår nedentil slik at de er under 1 cm. Man kan benytte seg av en til to ibux og paracet sammen en halvtime før. Det beste tipset er å smøre seg inn med bedøvende krem til bruk for brazilian waxing 20 min. før behandlingen, som man får kjøpt i salongen. Hjelpe til selv under behandlingen ved å strekke i huden før terapeuten drar av voksen. Huden kjennes litt "øm" etter en behandling, her smører man med beroligende, antiseptisk og kjølende krem med Aloe Vera og Eucalyptus rett etter voksingen.Er det noe poeng å ta smertestillende før man kommer? Det har jeg lest en plass.

Ja, for de som gruer seg til en behandling. Vil jeg absolutt si at det er bedre med bedøvende krem før voksing. Grunnen er at bedøvelseskrem og smertestillende midler roer ned nervecellene i underhuden. Ved epilering vil området føles mer "numment". Dette vil gjøre det lettere å gjennomføre en Brazilian waxing. NB!! alkohol er ikke å anbefale da det gjør hårene "vanskelige" å epilere og resultatet blir ikke like bra.

Hva skal man se etter i en salong som utfører Brazilian-voksing?( Hygiene, dipping av spatel i samme voks, rene håndklær, desinfeksjon av pinsetter)

Man bør absolutt gjøre ordentlig research før man bestemmer seg for hvor man vil gå. Sjekk ut anbefalinger på nett. Spør venninder som vokser seg hvor de går og om hva de syntes om salongens hygiene. Spør salongen før du bestiller timen din om hvordan forhåndsregler de har i forhold til double dipping, rene pinsetter. Kommer du inn og ser at håndkleet er skittent bør man si i fra. Gi tilbakemelding. Viktig slik at salongen og kan skjerpe seg hvis det er noe å de kan gjøre bedre for deg. Viktig at det er godt arbeidslys inne i vokserommet. Mange har erfart at det er litt dempet belysning i salongen for atmosfæren sin skyld, men når de kommer hjem er det en del hår igjen. Etter behandlingen bruk anti-bac gelè eller serviett du får utlevert av terapeuten.Hvilke forberedelser bør man ta før man vokser? (Nydusjet, uten bodylotion)

Det er veldig hyggelig både for deg selv og terapeuten om man har "ordnet" seg nedentil før en behandling. I salongen skal det og være muligheter for å forberede seg til behandlingen inne på rommene som hvis man f.eks. kommer rett etter jobb eller skole. Spør din terapeut og hun vil kunne tilby deg våtservietter, anti-bac, såpe, håndklær og kremer. Viktig at man ikke smører seg inn med fete kremer fra parfymerier da voksen vil ha problemer med å få tak på hårene og det blir vanskelig å epilere ordentlig. Har du tørr hud si ifra. Terapeuten vil da gjøre de nødvendige forberedelsene slik at voksen blir tilpasset din sensitivitet på huden.

Hva kjentegner en dyktig terapeut? (hvordan beroliger hun en "nybegynner", kommer med råd)

Intimvoksing er en meget sensitiv behandling og det er veldig viktig at waxologisten har lang erfaring. De fleste har jo hørt litt av venner og dems opplevelser eller fulgt med "Sex in the City" episodene på TV eller Googlet om Brazilian waxing på nett før de kommer til en behandling selv. Man gjør seg mange tanker og "gruer" seg litt. Det er en god start når man får god kontakt med den personen som skal vokse deg. Inne i kabinettet er det viktig at man føler seg komfortabel. Din terapeut forklarer hvordan voksingen foregår og instruerer deg enkelt i en pusteteknikk for å roe ned kropp og sinn. Litt informasjon om voksing, hva det er, og hvor finere det blir enn barbering, se kort du mottar etter behandling om råd før og etter voksing. Hjemmeprodukter, lønner seg å kjøpe med ved førstegangsvoksing. Ved regelmesisig bruk av dette blir voksingen enklere neste gang. NB: Får du en følelse av at terapeuten ikke har gjort dette lenge og ikke har den erfaringen du ønsker, er det lov å trekke seg uten å betale. En dyktig terapeut har minst 4-5 års erfaring på Brazilian waxing og skal ha drevet med dette kontinuerlig.

Hvilke kvinner er det som kommer og får vokset i Brazillian-stil?Og er det noen aldersforskjeller?

Brazilian har blitt veldig populært. Vi har mange studenter og godt voksne kvinner som ønsker å vokse seg.
De litt yngre vokser seg gjerne fordi de ønsker å ta bort alt hår nedentil. De syntes det er så kjedelig med høvelen fordi de får så mye inngrodde hår og huden blir sår. Kjedelig også når hårene vokser så fort ut og tuppene blir som "skjeggstubber". "Alle vennindene mine gjør dette" og er fornøyde, og da vil gjerne andre og prøve. Godt voksne damer bruker som regel ikke å ta alt, de vil gjerne og føle seg bra og velstelt. Noen ønsker å prøve noe nytt. Felles for alle er bikini sesongen...der er det viktig at ikke hår syntes utenfor bikinikanten, pass på og bak når du skal f.eks. bøye deg ned for å ta opp en krem!

Hvilken type voks er vanligst å bruke? Og finnes det voks får ømfintlig/allergisk hud?

Man har 2 voks typer som er vanlige å bruke i salong. Hardwax og Stripswax. Stripswax tar man bort fra huden med stripps. Hardwax rives av uten stripps. Wax med innhold av rose, camomille, azulen, lavendel er voks typer for sensitiv hud. Men her er forberedelsene fra terapeuten før voksingen og utøverens ferdigheter med å fjerne voksen fra huden viktig, så ikke huden blir skadet.

Hvor langt bør håret være før du vokser?

Ved 1.gang er det greit om man har mellom 5mm og 1 cm. Dette er fordi at man skal kunne vokse ut hårene ordentlig med røttene og ikke bare kutte de av på overflaten. Hvis dette er gjort riktig skal det ikke ha vokset ut så mye hår når du kommer tilbake etter 3-4 uker. Hår som er barbert og ligger rett under i huden kan ikke voksen ta tak i. Disse hårene vil komme ut om et døgn eller to. Disse hårene er fremdeles stive siden de ikke er blitt tatt med voks og de vokses bort ved neste behandling. Man trenger ca. 2 voksinger før det blir bra når man har barbert tidligere. 

Hvordan etterbehandler du hjemme?

Hjemme er det viktig med gode Brazilian Wax Kremer som man kjøper i salongen. Bruk intimkrem som gjerne inneholder godt med fuktighet hver gang etter dusj foran og bak. Peeling er og viktig å bruke to til tre ganger i uken der nede. Gjerne med AHA syre slik at man får renset ordentlig. Kviser, irritasjoner, inngrodde hår og annet blir fortere borte.

Hvem bør ikke ta en Brazilian?

Personer som er veldig redd og ikke tåler å kjenne smerte bør tenke seg nøye igjennom før de evnt. gjør dette. Hvis man har mye forstyrrelser hormonelt eller går på en sterk kur i forbindelse med acne behandling eller andre medisinske midler, vil jeg da helst anbefalle om å ta Bazilian etter medisin kuren. De som bruker kjemisk peeling eller sterke serumer med syrer som AHA, Glycol og Fuktsyrer o.l. i ansikt bør heller ikke vokse seg i den perioden de tar en innvortes kur eller vokse seg i ansiktet. Etter fødsel ventes det i 2 mnd. Ved operasjon ventes det ca. 2-3 mnd. før man kan vokse forsiktig over arr.

Hvordan unngår man inngrodde hår?

Inngrodde hår kan man vanskelig unngå 100%, men man kan redusere mye av irritasjonen ved å gjøre følgende som forklart på etterbehandlings råd/kort du mottar i salongen. Husk ingen peeling med syre uten at man påfører en fuktighets krem etterpå. Tørr hudoverflate gir ikke de fine tynne hårene mulighet til å komme seg opp til hudoverflaten og de stagnerer og gror gjerne bortover eller blir små røde irriterte prikker...isj...dette liker vi ikke å begynner å pille det vekk og klemme ut med engang. Dette er forløperen til en ny byll som kan oppstå pga. bakterier som kommer ned i huden. En byll kan ta alt fra 6 mnd. til 1 år før det er borte...Mao... ikke pill...si ifra til terapeuten og hun vil hygienisk hjelpe til med å ta det bort hvis mulig eller henvise deg til en lege. Vi har PFB Vanish roll-on med hoved ingredienser som syre. Reduserer inngrodde hår, sorte prikker og irritasjoner som oppstår ved intimhuden. Brukes som kur akkurat mot problemer som dette. Området blir mye finere og huden ser mye bedre ut. NB!! vær på vakt ved salonger som har lave priser hele året. Dette er gjerne salonger som ikke har terapeuter med god nok erfaring på området. Har selv dessverre sett og hørt for mange historier av unge jenter som har blitt skadet der nede med blåmerker, blod utredelser og opprevet hud eller brannskader. Veldig synd dette, og at man får en slik opplevelse på Brazilian waxing. Går du regelmessig til voks behandling og du fremdeles har mye uønsket acne og inngrodde hår! Kanskje prøve å bytte voks type, eller salong? Tips til kunder på Brazilian waxing: Harwax er den voks behandlingen som reduserer risikoen for inngrodde hår og sårhet i hud best.


Hvordan blir håret når det vokser ut?

Hårene blir tynne og fine. Kroppen din lager helt nye hår når de har blitt vokset i riktig retning av terapeuten. Dette kjenner du ved at hårene er mykere enn vanlig når de vokser ut. Etterhvert blir det færre hår som kommer ut når man vokser seg regelmessig. Barberer man igjen, blir hårene stive og neste voksing vil da kjennes litt mer "smertefullt" enn vanlig.

Hvor lenge varer en behandling og når bør man komme tilbake?

Her kan det variere fra 5 min. til 30 min. Dette kommer veldig an på kunden og det er en som kommer for Brazilian fast eller en ny kunde. Hvis kunden gruer seg veldig har vi bedøvende krem vi anbefaler, det tar 45 min. for den til å virke optimalt. Vanligvis pleier det å ta 10-15 min. med intimvoksingen, da er alle hår borte. 5min. inn og ut ansees som en mindre bra voksing og terapeuten kan ikke ha gjort en skikkelig intimvoksing og heller ikke gitt god informasjon om før og etterbehandling. Se etter og si ifra hvis det er noen hår igjen. ikke vær redd for å klage. Man sjekker dette lett ved å påføre talcum på området, da synes hår som er igjen lettere.

Og til slutt hva er de mest klare fordelene med den type voksing?

Helt klart på 1.plass er fordelene med at du ikke trenger å barbere hver dag og at det blir glatt og fint og at det ikke er noen stubber som irriterer. Ikke klør det i huden heller og man er glatt lenge, ikke tenke på å ta bort hår før etter 4 uker igjen. Huden ser bedre ut, færre sår og mindre irritert hud. Glattheten og velværet med at hårene er borte er en stor fordel med Brazilian.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
 

Til våre voksbehandlinger bruker vi en Australsk voks serie, Adam & Eve Waxing Products.

Veganervennlig og ikke testet på dyr.


Vårt fokus

Vårt ønske er å dele den gleden en Brasiliansk intimvoks gir hårfri, glatt og behagelig.

Vårt mål er at du skal bli fornøyd.

Mvh
Tanja Jasmin
Daglig leder


Gavekort til Waxing Palace


Nyttig info

Her kan du lese litt om hva Brasiliansk intimvoksing er og hvordan man går frem før og etter en voksbehandling.

Ekstra skånsomt med bedøvelseskrem! ANBEFALES til 1.gang eller etter høvelbruk.

Copyright © 2006 Waxing Palace AS

Waxing Palace, Org.nr: 990474044, Parkveien 15, 0350 Oslo, Tlf.: 22 60 00 76, E-post: waxingbooking@gmail.com, Skriv ut siden
Websidene er laget i publiseringsverktøyet Mekke.no